Tex Willer - Maxi-Tex 31: Lakia ja oikeutta

Kaksi pitkää tarinaa.
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta 10,95 €
Veron summa 1,00 €
Hinta / kg:
Kuvaus

Maxi-Tex sisältää kaksi pitkää tarinaa, jotka kertovat siitä, kuinka Villin Lännen laki ei aina tee oikeutta niille, jotka sen eteen joutuvat. Veritöiden syntipukeiksi on helppo juonia vääriä ihmisiä, jos nämä ovat valmiiksi huonossa maineessa, kuten sopeutumaton orpopoika tai pelätyt apachet.

Tarinassa Rick Melvillen viha Tex ja Carson tutkivat Texasissa tapausta, jossa nuori mies on joutunut kotikaupungissaan syytösten kierteeseen alkaen murhapoltosta ja vanhempiensa kuolemasta. Sankarimme päättävät ottaa selvän, mikä on koko tarina vankilatuomioon johtaneen murhan ja Melvillen paon jälkeen kasautuvien ruumiiden takana.

Kaunan hinta kertoo pohjoisen Arizonan jicarilla-apacheista, joita jahdataan syyllisinä äskettäisiin verilöylyihin. Tex huomaa jälleen valkoisten lynkkaajien oikeustajun sumenevan ennakkoluuloisia johtopäätöksiä tehtäessä.

Tarinat kirjoitti Tito Faraci, ja kuvituksesta vastaavat virkistävän erityyliset mestaripiirtäjät, roomalaissyntyinen Ugolino Cossu ja espanjalainen José Ortiz.

1. painos 2016, pehmeäkantinen, mv.

Sivumäärä
320